Tryk her

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER 


Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Frisør Lundgaard CVR-nr. 33031335  


Som følge af din aftale med salonen/klinikken accepterer du denne privatlivspolitik. 


Oversigt:


1. Generelt 

2. Personoplysninger 

2.1 Hvad er personoplysninger? 

2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger? 

2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til? 

2.4 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger? 

2.5 Retten til adgang til dine personoplysninger 

2.6 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger 

2.7 Retten til sletning af dine personoplysninger 

2.8 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger? 

3. Kontakt1. Generelt 

Gennem din aftale med salonen/klinikken indsamles der personoplysninger om dig. 

Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet ”gældende lovgivning”). 

Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.


2. Personoplysninger 


2.1 Hvad er personoplysninger? 

Salonen/klinikken beder om dine almindelige kontaktoplysninger, når du bestiller tid til behandling. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail mv. De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt levere de services, du har købt af os. De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, vil blive opbevaret i vores IT-system og/eller i et fysisk register.


2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger? 

Opbevaring af personoplysninger afhænger af, hvor længe din aftale med salonen/klinikken består. 

Når du køber en service hos os, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation på dine aftaler og behandlinger. 

Under det løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig i vores IT-system, hvorefter personoplysningerne arkiveres. 

Dine personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler blive opbevaret i salonen/klinikken. Ved ophør som kunde i salonen/klinikken vil dine personoplysninger blive opbevaret i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører. Hvis aftalen med dig f.eks. er ophørt november 2017 og regnskabsåret følger kalenderåret, er vi efter gældende regler forpligtet til at opbevare oplysningerne indtil tidligst udgangen af 2022. Når personoplysningerne ikke længere er relevante, og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem, vil alle personoplysninger vedrørende dig blive slettet.


2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til? 

De personoplysninger, vi indsamler om dig i forbindelse med opfyldelse af vores aftale, bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration, herunder eksempelvis til opfyldelse af den aftale, du har indgået med salonen/klinikken. 


Oplysningerne vil som udgangspunkt ikke blive videregivet til tredjepart. 

Derudover kan vi behandle dine oplysninger, hvis behandlingen er nødvendig for, at salonen/klinikken (eller tredjemand) kan forfølge en legitim interesse, medmindre hensynet til dig går forud herfor. Anden videregivelse tillades kun, såfremt gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af personoplysninger. 

Åbningstider

Frisør Lundgaard

v. Tina Lauge

Bispensgade 95 

9800 Hjørring

20 76 76 25

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

:

:

:

:

:

:

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 18.30

9.00 - 17.30

LUKKET

Facebook
Instagram @Frisorlundgaard
Bryn & vipper
Hårfarvning
Reflekser
Håropsætning
Permanent
Hårklipning

Copyright 2024 Frisør Lundgaard - Opdateret maj 2024