Tryk her

20 76 76 25

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER 


Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Frisør Lundgaard CVR-nr. 33031335  


Som følge af din aftale med salonen/klinikken accepterer du denne privatlivspolitik. 


Oversigt:


1. Generelt 

2. Personoplysninger 

2.1 Hvad er personoplysninger? 

2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger? 

2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til? 

2.4 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger? 

2.5 Retten til adgang til dine personoplysninger 

2.6 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger 

2.7 Retten til sletning af dine personoplysninger 

2.8 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger? 

3. Kontakt



1. Generelt 

Gennem din aftale med salonen/klinikken indsamles der personoplysninger om dig. 

Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet ”gældende lovgivning”). 

Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.


2. Personoplysninger 


2.1 Hvad er personoplysninger? 

Salonen/klinikken beder om dine almindelige kontaktoplysninger, når du bestiller tid til behandling. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail mv. De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt levere de services, du har købt af os. De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, vil blive opbevaret i vores IT-system og/eller i et fysisk register.

Frisør Lundgaard

v. Joan Lundgaard

Bispensgade 95 

9800 Hjørring

20 76 76 25

Hårklipning
Permanent
Bryn & vipper
Hårfarvning
Reflekser
Håropsætning
Facebook

Copyright 2018 Frisør Lundgaard - Opdateret  september 2020